marți, 16 noiembrie 2010

Alin Jivan, unul dintre cei mai buni gimnasti ai lotului national s-a pocait!

Pana in urma cu ceva ani, viata lui Alin era una obisnuita. Era un tanar ca toti ceilalti, avand insa meritul de a fi obtinut numeroase medalii la competitiile europene si mondiale de gimnastica. Dincolo de viata de sportiv, avea numeroase vicii si facea multe greseli. Intr-o zi, in viata lui s-a produs un adevarat miracol iar drumul lui a capatat, de atunci, un alt sens: s-a pocait.


4 comentarii:

  1. DUMNEZEU S-AL BINECUVINTEZE IMPREUNA CU FAMILIA SI S-AL AJUTE CE A INCEPUT CU EL SA DUCA LA BUN SFARSIT ,SI UN LUCRU FRUMOS SI MINUNAT CA NU SA RUSINAT MARTURISINDUL PE DUMNEZEU SI LA VREMEA HOTARATA NICI DUMNEZEU NU SE VA RUSINA CU EL

    RăspundețiȘtergere
  2. nu am vazut pana acum materialul dar e unul foarte emotionant...as vrea sa stiu de cand este filmat materialul?stiu ca alin s-a intors la domnul mai dmeult nu doar acum, dar acum se face mai mult caz datorita lui bodo de la proconsul.
    se vede ca este un om schimbat in bine si ma bucur foarte mult pentru el si vad cum d-zeu ne raspunde la rugaciuni..sunt o mare consumatoare de competitii sportive si recunosc ca ma rog pentru sportivii romani dar si pentru fav mei din alte tari..alin are dreptate cand spune ca lumera nu te apreciaza la adev valoare ...el merita sa fie in lotul pt mondiale si nu a mai fost..am obs ca decand a luat aceasta decizie nu prea mai este dus la competitiil;e mari dar ma bucur ca el nu pare a fi afectat de acest lucru desi ar merita sa fie acolo.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dumnezeu sa va binecuvinteze ! Ma bucur si ma rog pentru voi sa fiti o marturie pentru Domnul !

    RăspundețiȘtergere
  4. Dumnezeu sa va binecuvinteze si nu uitati ca "nu v-a fi tot timpul soare si calea voastra numai cu flori,nu uitati ca viata uneori e trista,dar clipa aceea amandoi,pe genunchi sa stati,pe Domnu sa-l chemati"Doamne ajuta!!

    RăspundețiȘtergere